Machetare, Broşuri şi Pliante

Dezvoltare proiecte publicitare: machetare, broșuri, pliante, fluturașe, mape, agende, calendare, cataloage de produse, reviste, albume, consultanță de imagine, servicii DTP, coperți pentru filme sau ediții, etc…
Fotografii personalizate cu imagini ale produselor sau activitatilor clienților, (de inalta rezolutie).
Servicii de branding și creație publicitară (creație grafică, graphic design, concepte logo, stabilire de elemente design).

Grafica digitală –  este o disciplină tehnico-științifică destul de dificilă, bine concepută și variată. Unele compartimente, cum ar fi transformările geometrice, modalitățile de a descrie curbe și suprafețe, au fost studiate destul de bine. Unele zone continuă să evolueze: metodele de scanare a rasterului, eliminarea liniilor și suprafețelor ascunse, modelarea și utilizarea culorilor și iluminațiilor, texturarea, crearea efectului de transparență și transluciditate, etc. Sunt create suporturi tehnice și softuri (programe) pentru a produce imagini de diferite tipuri și pentru diverse scopuri – de la simple desene la imagini realiste ale obiectelor naturale.

DTP – În domeniul tipografiei, tehnoredactarea computerizată este procesul de creare și editare (modificare) a unui document cu ajutorul unui computer având ca obiectiv final tipărirea lui. Termenul englez corespunzător este Desktop Publishing, prescurtat DTP.
În acest domeniu există programe de calculator specializate ce pot fi împărțite în mai multe categorii:programe de creație și prelucrare foto, prelucrare de grafică vectorială, programe de paginare și alte programe utilitare.

 

Promovari tiparite si interactive !!! Media suport: Ghiduri turistice, harti pliabile, sau interactive. Peste 5000 de Machete publicitare realizate pentru fireme de renume. Servicii de Grafica si tipografie, Servicii de cartografie digitala.

Servicii de tipografie offset de cea mai buna calitate.