Hărți Turistice

Hărți și ediții Turistice - Hărți pliabile, Hărți Personalizate.

 

Living Heritage – Banat - Ediţie realizată pentru Institutul Intercultural Timişoara în cadrul Proiectul Patrimoniu viu – o resursă nelimitată pentru dezvoltarea turismului ca rezultatul al colaborării cu  parteneri: Universitate de Vest Timişoara, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara şi Primăria Kikinda. Proiectul îşi propune să contribuie la dezvoltarea economică şi socială a comunităţilor care promovează devoltarea turismul prin valorificarea la nivel local, naţional şi internaţional a patrimoniu cultural și natural.
Artmap / Micromapper / Mapexpert Group.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Momente din istoria diosigului – Harta si monografia comunei – Pliabil 2013
Diosig
(în maghiară Bihardiószeg) din județul Bihor, Transilvania, România. Este reședința comunei Diosig. Se află în partea de nord-vest a județului Bihor, având caracteristicile zonei de deal, fiind parte a Câmpiei și Dealurilor de Vest. Este situată la frontaliera cu Ungaria, legătura fiind realizată prin punctul de trecere Letavertes – Săcuieni, oraș aflat la 12 km de Diosig.

Anual, aici sunt organizate concursuri de degustări ale vinurilor produse de localnici, dar și de cultivatorii de viță de vie din împrejurimi. Școala viticolă (1870)- prima școală de viță de vie din județ, galeria cu figurile oamenilor de seamă din istoria , Castelul Zichy sunt de asemenea motive de mândrie ale comunității din Diosig. mai departe >>>

 

Harta Turistica Oradea

Harta Turistica Oradea

Harta turistică de perete Oradea, Băile Felix, 1MaiObiective Turistice -
dimensiune: 140×100 cm

Hărțile de perete de foarte bună calitate, materialul pe care sunt printate nu se rupe, se poate scrie, respectiv sterge cu marker nonpermanent. Sunt dotate cu șipci de lemn lăcuit și agatoare. Harta este în limba română-maghiară.

Oradea orasul turistic:
Amplasarea geografică face ca Oradea să fie un punct nodal foarte important în turismul regional şi internaţional. Astfel, municipiul se găseşte la numai 12 km de Băile Felix, cea mai mare staţiune balneo-climaterică permanentă din România.

 

Harta turistică pliabilă – Microregiunea Alcsik:

Microregiunea Alcsík- A fost infintat in anul 2000 de către: Consiliul Judetean Harghita, Municipiul Miercurea Ciuc,Sâncrăieni, Sânsimion, Leliceni, Sântimbru, Ciucsângeorgiu, Sânmartin, Cozmeni, Plăieşii de Jos, Tuşnad, Băile Tuşnad.

 

Harta turistică pliabilă – Madéfalva / Siculeni:

RO – Localitatea este cunoscut din istorie de Masacrul de la Siculeni (în latină Siculicidium, “uciderea de secui”, în maghiară Madéfalvi veszedelem) a fost o execuție în masă organizată în anul 1764 de armata austriacă împotriva secuilor rebeli, care s-au împotrivit încorporării în nou-înființatele regimente secuiești ale graniței militare. Acțiunea a fost ordonată de curtea imperială de la Viena.

 

 

HU – Madéfalva az 1764. január 7-i székely mészárlás, a Madéfalvi Veszedelem eseménye által írta be nevét a történelembe. A Mária Terézia császárnő által szervezett határőrség elleni tiltakozásnak több mint 200 székely vértanú esett áldozatául. Csíki és háromszéki férfiak gyülekeztek Madéfalván, hogy ellenállást tanúsítsanak az önkényes határőrség szervezése ellen, ám január 7-én hajnalban ágyútűzzel ébresztette és kegyetlenül mészároltatta le a menekülni nem tudó ártatlan lakosságot az osztrák katonaság.